Бренд Günter & Hauer розширив географію виробничих потужностей ще одним заводом: цього разу в Іспанії.

Розпочнемо знайомство із нової, «іспанської», індукційної варильної поверхні – GÜNTER & HAUER I 600.

Це — ідеальна варильна поверхня для створення найкращих кулінарних шедеврів.

Важлива особливість моделі — наявність зон розширення. Є можливість з легкістю об’єднувати дві вертикальні зони приготування (ліві та праві) або ж, навіть, поєднати всі 4 варильні зони в одну — для габаритного посуду. Тобто, на I 600 можна використовувати посуд будь-якої форми в широкому діапазоні діаметрів: від 10 до 40 см!!!

Відзначимо ряд інших переваг моделі:

  • Найкраща склокераміка Schott Ceran з унікальними якостями: поверхня легко і швидко чиститься, стійка до механічних ушкоджень, відзначається максимально тривалим терміном експлуатації.
  • Обов’язково стануть в нагоді й 3 температурні режими: розморожування / плавлення (42°С), підігрів / підтримка в теплому стані (70°С), кипіння на малому вогні (94°С).
  • Чутливе на надійне сенсорне управління Slіde Touch Control максимально спрощує роботу, надаючи можливість миттєво управляти роботою конфорок, активувати блокування, встановлювати таймер.
  • Функція Роwer Boost (турбо режим): дозволяє додатково збільшити потужність кожної зони нагріву. Незамінна функція для швидкого нагрівання, кип’ятіння, обсмажування.
  • Сенсор наявності посуду Pan Sensor автоматично розпізнає діаметр дна посуду і електрична енергія витрачається лише безпосередньо на нагрівання вашої сковорідки чи каструлі. При знятті посуду з варильної панелі конфорка автоматично відключається.
  • Індикатор залишкового тепла. Кожна конфорка на варильній поверхні оснащена власним індикатором залишкового тепла. Він подає сигнал про те, що конфорка після роботи ще не охолола.
  • Блокування панелі управління: особливо актуально в сім’ях з маленькими дітьми.

Додайте до своєї кухні стильний акцент, обравши індукційну варильну поверхню I 600. Ця модель змінить ваше уявлення про приготування їжі.