Функції духовки EOT 658 IVR:
Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок.
Гриль та конвекція: дозволяє одержати страви із птиці зі скоринкою. Також підходить для приготування запіканок та страв на грилі.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а конвекція забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки.
Верхній нагрів + конвекція: поєднання верхнього нагрівального елементу з конвекцією дозволяє отримати легку золотисту скоринку на стравах, що готуються. Ця функція застосовується для запікання зі збереженням соковитості страви, наприклад, стейків, гамбургерів, овочів тощо.
Нижній нагрів + конвекція: поєднання нижнього нагрівального елементу з конвекцією. Чудово підходить для запікання риби з овочевим гарніром, приготування піци та запікання картоплі.
Освітлення
|