Функції духовки EOM 975 PR: Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а конвекція забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки. Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок. Подвійний гриль: режим, що підходить для приготування стейків, запікання курки та страв із сирною скоринкою. Подвійний гриль + конвекція: такий режим дозволить приготувати великі порції м‘яса, при цьому збереже його соковитість та ніжність та надасть рум’яної скоринки. Нижній нагрів + конвекція: поєднання нижнього нагрівального елементу з конвекцією. Чудово підходить для запікання риби з овочевим гарніром, приготування піци та запікання картоплі. Функція "ECO": використовується для приготування значної кількості їжі з низьким споживанням електроенергії. Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву. Освітлення Піролітичне очищення Функція піролітичного самоочищення дозволяє з легкістю позбутися навіть найскладніших забруднень, що виникають у процесі смаження, випікання чи приготування на грилі. У результаті високотемпературного нагрівання (близько 485 °С) відбувається процес згоряння залишків їжі та крапель жиру на стінках духовки. Після охолодження достатньо протерти стінки духової шафи вологою губкою. — ВАЖЛИВО (питання безпеки): перед застосуванням функції піролітичного очищення обов’язково уважно ознайомтеся з відповідним розділом інструкції! |