Функції духовки EOM 1470: Швидкий попередній нагрів: завдяки цій функції духова шафа може досягти необхідної температури за дуже короткий час. Верхній нагрів: працює тільки верхній нагрівальний елемент. Для приготування суфле, запікання овочів на решітці. Верхній нагрів + конвекція: поєднання верхнього нагрівального елементу з конвекцією дозволяє отримати легку золотисту скоринку на стравах, що готуються. Ця функція застосовується для запікання зі збереженням соковитості страви, наприклад, стейків, гамбургерів, овочів тощо. Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок. Подвійний гриль + конвекція: такий режим дозволить приготувати великі порції м‘яса, при цьому збереже його соковитість та ніжність та надасть рум’яної скоринки. Гриль + нижній нагрів Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а конвекція забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки. Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки конвекції. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів. Багаторівневий нагрів Нижній нагрів: працює тільки нижній нагрівальний елемент. Рекомендуємо використовувати для приготування тортів, бісквітів. Рожен: при приготуванні на рожені в режимі грилю продукт рівномірно обсмажується зі всіх боків. У духових шафах шириною 60 і 90 см рожен, що обертається, встановлюється по діагоналі для оптимального використання простору духовки. Функція "Піца": ця функція рекомендується для приготування страв, що потребують тих самих умов, що утворюються в традиційній глиняній печі. Такі умови досягаються за допомогою нижнього та кругового нагрівальних елементів. Конвекція забезпечує рівномірну циркуляцію тепла в духовці. Хороший помічник під час приготування – піца-камінь. Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву. Функція "Тостер" Щуп для м'яса (термо-зонд) Освітлення |