Функції духовки EOM 1370 BL: Швидкий попередній нагрів: завдяки цій функції духова шафа може досягти необхідної температури за дуже короткий час. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а конвекція забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки. Кільцевий нагрів: нагрівання духовки за допомогою кільцевого елемента, розташованого в центрі задньої стінки. Результат – рівномірний розподіл тепла навколо продуктів. Це дозволяє готувати на двох або трьох робочих рівнях одночасно. Подвійний гриль: режим, що підходить для приготування стейків, запікання курки та страв із сирною скоринкою. Подвійний гриль + конвекція: такий режим дозволить приготувати великі порції м‘яса, при цьому збереже його соковитість та ніжність та надасть рум’яної скоринки. Нижній нагрів: працює тільки нижній нагрівальний елемент. Рекомендуємо використовувати для приготування тортів, бісквітів. Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки конвекції. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів. Функція "Піца": ця функція рекомендується для приготування страв, що потребують тих самих умов, що утворюються в традиційній глиняній печі. Такі умови досягаються за допомогою нижнього та кругового нагрівальних елементів. Конвекція забезпечує рівномірну циркуляцію тепла в духовці. Функція "ECO": використовується для приготування значної кількості їжі з низьким споживанням електроенергії. Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву. Ферментація: функція використовується для бродіння тіста, випікання хліба, булочок, піц та інших продуктів із дріжджового тіста. Освітлення (подвійне) |