Функції духовки EOM 867: Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок. Подвійний гриль: режим, що підходить для приготування стейків, запікання курки та страв із сирною скоринкою. Подвійний гриль + конвекція: такий режим дозволить приготувати великі порції м‘яса, при цьому збереже його соковитість та ніжність та надасть рум’яної скоринки. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста. Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а конвекція забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки. Нижній нагрів: працює тільки нижній нагрівальний елемент. Рекомендуємо використовувати для приготування тортів, бісквітів. Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву. Освітлення |