Основні функції духовки EOK 1672 BL:
- Класичний режим мікрохвильової печі: підходить для розморожування, підігріву та приготування.
- Класичний режим мікрохвильової печі + конвекція: поєднання мікрохвиль та конвекції дозволяє рівномірно прогрівати страви як зсередини, так і зовні, що забезпечує хрустку скоринку і водночас швидке приготування.
- Класичний режим мікрохвильової печі + подвійний гриль та конвекція: поєднання мікрохвиль, гриля і конвекції забезпечує стравам рум'яну та хрустку текстуру, наприклад, для запікання м'яса, риби або випічки з підрум'яненою скоринкою.
- Класичний режим мікрохвильової печі + функція "Піца": підходить для швидкого приготування піци та інших страв із хрусткою основою.
- Конвекція за технологією 3D Hot Air: для приготування бісквітів у формах для випікання, тартів, чизкейків, а також тортів, піци та невеликої випічки.
- Автоматичні програми: 10 автоматичних програм приготування на вибір.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста.
Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки конвекції. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а конвекція забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки.
Гриль: ідеальний варіант для приготування стейків, сосисок, шматочків риби або хлібу.
Подвійний гриль: режим, що підходить для приготування стейків, запікання курки та страв із сирною скоринкою.
Подвійний гриль + конвекція: такий режим дозволить приготувати великі порції м‘яса, при цьому збереже його соковитість та ніжність та надасть рум’яної скоринки.
Функція "Піца": ця функція рекомендується для приготування страв, що потребують тих самих умов, що утворюються в традиційній глиняній печі. Такі умови досягаються за допомогою нижнього та кругового нагрівальних елементів. Конвекція забезпечує рівномірну циркуляцію тепла в духовці. Хороший помічник під час приготування – піца-камінь.
Нижній нагрів: працює тільки нижній нагрівальний елемент. Рекомендуємо використовувати для приготування тортів, бісквітів.
Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву. 2 програми розморожування.
Швидкий попередній нагрів: завдяки цій функції духова шафа може досягти необхідної температури за дуже короткий час.
Ферментація: функція використовується для бродіння тіста, випікання хліба, булочок, піц та інших продуктів із дріжджового тіста.
Освітлення
|