Функції духовки EOT 1267 B:
Швидкий попередній нагрів: завдяки цій функції духова шафа може досягти необхідної температури за дуже короткий час.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів): завдяки нагрівальним елементам, що розташовані зверху і знизу, тепло рівномірно розподіляється по духовці. Ідеально підходить для випікання смачних пирогів із дріжджового тіста.
Верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція: у цьому режимі одночасно працюють і верхній, і нижній нагрівальні елементи, а конвекція забезпечує більш рівномірне розповсюдження тепла. Для приготування будь-якої випічки, а також сушки фруктів та овочів одразу на декількох рівнях духовки.
Гриль: ідеально підходить для приготування невеликих порцій м’яса, підсмажування тостів, пивних ковбасок.
Гриль та конвекція: дозволяє одержати страви із птиці зі скоринкою. Також підходить для приготування запіканок та страв на грилі.
Рожен + гриль: приготування у цьому режимі дозволяє рівномірно обсмажити страву за допомогою грилю з усіх боків.
Подвійний гриль: режим, що підходить для приготування стейків, запікання курки та страв із сирною скоринкою.
Рожен + подвійний гриль: при виборі цієї функції активуються гриль і верхній нагрівальний елемент. За допомогою рожна для приготування м'яса, який постійно обертається, забезпечується рівномірне пропікання курки. Ця функція застосовується для швидкого приготування курки з хрусткою скориною.
Верхній нагрів: працює тільки верхній нагрівальний елемент. Для приготування суфле, запікання овочів на решітці.
Нижній нагрів: працює тільки нижній нагрівальний елемент. Рекомендуємо використовувати для приготування тортів, бісквітів.
Нижній нагрів + конвекція: поєднання нижнього нагрівального елементу з конвекцією. Чудово підходить для запікання риби з овочевим гарніром, приготування піци та запікання картоплі.
Конвекційний нагрів: спеціальний нагрівальний елемент на задній стінці духовки генерує тепло, яке потім розподіляється по духовці завдяки конвекції. Система дозволяє готувати різні страви на декількох рівнях без змішування запахів.
Розморожування: вентилювання холодним повітрям зменшує час розморожування продуктів без використання режимів нагріву.
Підтримка температури приготованих страв: духова шафа підігрівається до 60-90 °C і страва підтримується у теплому стані до її подачі. Ця функція також підходить для приготування йогурту.
Щуп для м'яса (термо-зонд)
Освітлення
|